Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Alle har en stemme i vores ERFA udviklingsfællesskab

Et netværk for erfaringsudveksling

Det er altid vores ambition at levere løsninger, der er meningsfulde, relevante, og værdiskabende for jer og jeres brugere. Vi kan godt lide, når samarbejdet er stabilt og i konsensus, og den præmis er altid mest vellykket, hvis det er noget, vi er fælles om. På den måde kan vi nemlig eliminere ubekendte omkostninger og tilbyde en løsning, der er karakteriseret af høj kvalitet til en fair pris.

Som kunde ved Bleau bliver I derfor automatisk en del af vores ERFA-netværk, hvor I får mulighed for at møde medarbejdere fra andre boligorganisationer med fælles interesser og udfordringer. Fællesskabet ligger op til at vores kunder, store som små, kan bidrage med deres indsigt i løsningerne samt forslag til fremtidige udviklinger. Ved at inddrage jeres viden, kan vi samle ideer, tiltag, og erfaringer op på tværs af boligselskaberne, og dermed levere knivskarpe løsninger, der altid er udviklet med afsæt i jeres hverdag.

Alle bliver hørt 

Vores ERFA fællesskab giver alle parter en unik adgang til uvuderlige indsigter og erfaringer fra andre boligorganisationer. Der afholdes flere gange årligt fysiske møder og online webinar sessioner, og emnerne kan komme både fra Bleau, men også fra de deltagende boligorganisationer. 

Bidragene, der kommer fra ERFA-netværket, er en meget vigtig del af vores forretning, blandt andet fordi de har stor medindflydelse på de videreudviklinger, der sker af vores løsninger. Vi er glade og stolte over det engagement og den interesse, vi oplever fra vores boligkunder, og vi vægter de input, vi får, meget højt. Derfor er det også vores højeste prioritet at lytte til alle, der ønsker at blive hørt. Vores målsætning er med andre ord at være talerøret for alle boligselskaber, uanset størrelse.

Kort vej fra tanke til løsning

Som jeres samarbejdspartner er det vores fornemmeste opgave at tilbyde jer de bedste betingelser for at yde god service til jeres medlemmer. Derfor er det centralt for os ikke blot at facilitere, men også tage del i dialogen mellem boligselskaberne.

Som aktivt deltagende i den løbende erfaringsudveksling, der sker, kan vi sørge for, at gode ideer hurtigt blive tryktestet og efterfølgende udviklet, så I bliver forsynet med de helt rigtige værktøjer. Og da grundlaget for udviklingerne ofte er delt på flere aktører, kan udgifterne også deles mellem organisationerne. Det gør det blot endnu mere attraktivt at forvandle selvsamme ideer til konkrete, værdiskabende løsninger. 

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til