Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Bestyrelsesweb gør det nemt at være beboervalgt

Nem håndtering af jeres bestyrelses- og afdelingsmøder

Det kan være en uoverskuelig og tidskrævende opgave at planlægge åretshjulet for møder. Ved at flytte planlægningen over i et Bestyrelsesweb, der automatisk opretholder procedure og information, kan boligorganisationen sikre, at beboerdemokraterne får mulighed for at fokusere deres tid og ressourcer på møderne fremfor at drukne i administration.

Bestyrelsesweb indeholder en fælles mødekalender, der først og fremmest gør det nemt for bestyrelserne at planlægge og afholde møder. Beboerdemokraterne kan hurtigt danne sig overblik over kommende møder og samtidig holde sig opdateret på eventuelle ændringer i dagsordener. Som standard er der også et chatværktøj, hvor beboerdemokraterne nemt kan have dialog med hinanden eller med administrationen. Derudover er der regnskabsoverblik med kontobevægelser ift. budget fra f.eks. administrationssystemet EG Bolig. Et arrangementsmodul med årshjul for begivenheder gør det nemt at planlægge og involverer beboerne i afdelingerne med jeres aktiviteter. 

Nem og sikker vidensdeling

I Bestyrelsesweb samles vigtige oplysninger og dokumenter ét sted, med en optimal arbejdsgang, så beboerdemokraterne har nem adgang til at navigere rundt i dagsordner og tidligere referater for vigtig information som er struktureret på højeste GDPR sikkerhedsniveau.

Bestyrelsesweb sørger for at holde styr på alle møder og tilsvarende dokumenter, og giver på den måde beboerdemokraterne mere overskud til at bidrage på møderne. Og det er jo det beboerdemokratiet handler om - at gøre plads til at diskutere og vedtage forslag, der forbedrer trivsel i jeres afdelinger.

Bestyrelsesweb sikrer en mere effektiv arbejdsgang for beboerdemokraterne, og kan styrke kommunikationen og samarbejdet mellem beboerdemokraterne og personalet i alle boligorganisationer - store som små. 

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til