Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Bleau byder velkommen til tre nye kommuner

I løbet af foråret skal vi i samarbejde med Ærø-, Fanø- og Læsø Kommune udvikle helt nye kommunale hjemmesider. De nye hjemmesider vil i høj grad have fokus på selvbetjening og branding overfor kommunernes interessenter.

Løsningerne bliver baseret på standardfunktionalitet med brug af Dynamicweb CMS, men der vil også være features i løsningen som eksempelvis Google Site Search og integration til Borger.dk. Derudover vil løsningerne selvfølgelig bygges op efter responsive design principperne så kommunernes borgere kan betjene sig selv både via desktop, tablet og smartphone.

Projektansvarlig i Læsø Kommune, Leif Ladefoged:

"Læsø Kommune ser frem til at få en ny hjemmeside. Og vi glæder os til samarbejdet med Bleau. Vores nuværende hjemmeside er fra før årtusindeskiftet og cms-værktøjet er temmelig tungt og umoderne.

Vi valgte Bleau af flere grunde. For det første lavede Bleau en god analyse af funktionerne – eller rettere manglerne – på vores nuværende hjemmeside. Bleau sikrede os et lille netværk med andre kommuner, der skal i gang med samme proces. De øvrige kommunereferencer talte pænt om deres samarbejde med Bleau, og pristilbud fra andre mulige leverandører, vi naturligvis som kommune skal indhente til sammenligning, kunne ikke matche, det tilbud, vi har fået fra Bleau.

Nu ser vi bare frem til at komme i gang med arbejdet og til at præsentere vores nye laesoe.dk inden sommerferien." 

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til