Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Bolig er noget, man (også) søger på farten

Hos Bleau har vi et stort fokus på data, og vi anvender blandt andet data fra Google Analytics til både udvikling og løbende feedback på vores løsninger. På den måde skaber Google Analytics et godt indblik i, hvor brugernes reelle behov ligger.

Mere end hver tredje boligsøgning er fra mobile enheder

Via Google Analytics har vi udført en lille undersøgelse på en række af vores boligløsninger, og undersøgelsen viser, at der på én måned er foretaget i alt 128.045 boligsøgninger. Fordelt på løsningerne er i gennemsnit 22% af boligsøgningerne foretaget via smartphone, mens tallet for tablets er 17%.

Den store andel af boligsøgninger via mobile enheder fortæller os, at boligsøgning bestemt ikke kun er forbeholdt hjemmets fire vægge. Den mere stadionære boligsøgning via enten laptop eller dekstop er stadig den mest udbredte med i gennemsnit 61% af boligsøgningerne, men tendensen er helt klar – i gennemsnit er mere end hver tredje boligsøgning foretaget via mobile enheder.

Brugerne skaber behovet

Selvom vi hos Bleau altid anbefaler mobilvenlige løsninger til vores kunder, er behovet særlig stort for boligselskaber. Vores erfaring viser, at de mange unge boligsøgende skaber et øget behov for mobilvenlighed. Brugernes adfærd skaber altså behovet – og hvis jeres brugere er på farten, skal jeres boligsøgning selvfølgelig også være det.

Udover boligsøgning på farten betyder en mobilvenlig løsning også, at I generelt favoriseres af Google, ligesom mobilvenlige løsninger vises først i en Google-søgning foretaget fra en mobil enhed. På den måde har en mobilvenlig løsning en selvforstærkende effekt for jeres boligsøgning.

Er I i tvivl om jeres boligsøgning er mobilvenlig eller ønsker I en snak om, hvordan behovet for boligsøgning på farten bedst imødekommes?

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til