EBF – Kickstart jeres digitale arbejdsgange

Endnu engang var Bleau at finde til det årlige EBF. Seminaret foregik på Hotel Legoland og strakte sig over to dage, som var fyldte med lærerige oplæg og spændende workshops.

Ligesom sidste år kunne man på seminarets første dag møde Bleau ved vores stand. Her stod vi klar til en snak om blandt andet servicehenvendelser via digitale blanketter, strukturering af møder, samt hvordan man opnår en brugervenlig, digital arbejdsplads ved hjælp af moliri.

Som noget ganske særligt kunne vi også præsentere den splinternye udgave af NEM Lejeportal – nemlig v3. Den nye version har fuldt fokus på tilgængelighed og overblik, og lader samtidig boligforeningen fremhæve lige netop dét, som kendetegner dem og deres boliger. Som prikken over i’et har NEM Lejeportal v3 stadig Danmarks bedste boligsøgning og et lækkert responsive design.

NEM Lejeportal v3 tager sig godt ud på alle devices og har fuldt fokus på branding 

Bedre beboerservice med fleksible blanketter og moderne robotteknologi

På anden dagen var det blevet tid til vores I-shop, hvor vi lagde ud med en af sommerens nok varmeste emner: GDPR. Det nye direktiv træder i kraft d. 25. maj og her hos Bleau har vi haft travlt med at gøre klar. For eksempel bliver der flere samtykke-erklæringer i moliri og NEM Lejeportal, så man som bruger har mere kontrol over sine data. Samtidig forsvinder impersonering, og reglerne omkring opload af dokumenter til Bestyrelsesweb bliver skærpet.

Efter GDPR faldt snakken på fleksible blanketter og chatbots. Chatbots kan bruges til at guide brugeren igennem udfyldelse af blanketter på Serviceweb – det gør interaktionen mellem beboer og system hurtigere og langt mere overskuelig.

En chatbot guider en beboer igennem processen med at udfylde en blanket 

Hos Bleau takker vi for i år og siger på gensyn til EBF 2019!