Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog ERFA – Droner optimerer driften hos FællesBo

Tirsdag d. 10. november afholdte vi et spændende ERFA-møde for boligselskaber med et indlæg fra blandt andre Per Klitte og Kaj Mortensen fra hhv. Eseebase og FællesBo. Temaet var optimering af drift, og vi kom vidt omkring både i indlæggene og i den efterfølgende diskussion.

Besparelser ved digitalisering

Kaj Mortensen præsenterede hvordan de hos FællesBo har sat stort fokus på optimering af drift, ved blandt andet at benytte droner til afsøgning af udearealer. FællesBo er i dag et af de første boligselskaber med deres egen certificerede drone-pilot. Foruden droner omhandlede indlægget også, hvordan FællesBo og Eseebase i samarbejder har arbejdet med digitalisering af udbud og digitale flyttesyn som har skabt store besparelse på driftsomkostningerne.

Fra Bleaus side brugte vi lejligheden til at præsentere de sidste nye muligheder ved vores Min Side+ koncept, der skaber vidensdeling og interaktion på tværs hele boligorganisationen – om man er personale, beboer eller bestyrelsesmedlem. Vi satte også fokus på mulighederne ved Nem Bolig tjenesterne for at inddrage driftsmedarbejderne ved at beboerne kan booke ydelser hos inspektørerne.

Fokus på kommunikation og indhold

Indholdet på jeres digitale tjenester bliver mere og mere vigtigt – budskaberne skal være skarpe og konkrete for at ramme jeres beboere. Med fokus på indhold planlægger vi den første af mange Indholds-cafeer den 27. januar 2016 – sæt kryds i kalenderen og hør mere om dette tiltag snart!

Vi præsenterede også seneste skud på stammen, nemlig Bleau Video. Vi har i samarbejde med Århus Omegn lavet en videopræsentation af deres afdeling, Rosenhøj, og en "how-to-guide" til håndtering af affald. Det er korte videoer, der styrker de kommunikative budskaber for boligorganisationerne.IframeIframe

Som altid var det et rigtig godt møde med mange gode diskussioner, der har givet os en masse nye inputs, vi kan tage med i vores produktudvikling. Vi planlægger allerede næste ERFA møde i februar Hvis du har spørgsmål til ERFA-mødet eller Bleau, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til