Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Forældede systemer og en vejrudsigt, der siger overskyet vejr

Lad os starte med at slå én ting fast. Dette blogindlæg svarer ikke på om, hvorvidt Trump var kommet til magten uden russisk hacking eller, hvad der skete med YouSee under nedbruddet. 

Dog bliver du klogere på, hvordan I selv kan undgå situationer, hvor jeres systemer svigter og jeres brugere må gå forgæves.

Forældede systemer betyder forældet sikkerhed

Forældede systemer er ét af de parametre for svækket sikkerhed, vi oftest møder i vores samarbejde med både den almene boligsektor og de danske kommuner – hvad enten det er styresystemer, browsere eller hosting.

Der er flere grunde til, at forældede systemer ikke er en god idé. Først og fremmest er der altid én grund til, at et system er forældet – nemlig at der er lavet noget nyt, bedre og mere sikkert.

Der vil altid være mere fokus på den seneste version end de mange forældede versioner. Et eksempel er Internet Explorer fra Microsoft, der nu har valgt at lægge energien et andet sted. Derfor er der ikke længere sikkerhedsopdaterteringer til Internet Explorer – så hvorfor løbe en unødig risiko ved at anvende browseren?

Forbered jer på overskyet vejr

Gennem de senere år har der været mange diskussioner om on-premises og cloud computing.

Hos Bleau er vi dog ikke i tvivl om, at fremtiden ligger i skyen – og en fremtid, der IT-mæssigt byder på overskyet vejr er slet ikke så dyster, som den måske lyder. Tværtimod!

Microsoft Office 365 er et af de mest udbredte systemer, der er baseret på cloud computing, og fordelene ved at basere sin IT på Micosofts teknologier er mange. Den mest umiddelbare er, at systemerne altid er baseret på den seneste version og hostet i et geo-redundant miljø, som ingen andre hostudbydere kan matche.

Dertil kommer selvfølgelig de mange fordele i forhold til engagerende vidensdeling, som er med til at skabe de bedste forudsætninger for effektiviserede arbejdsgange og øget vidensdeling på tværs af hele organisationen.

Vi baserer allerede nu vores produkter på Microsoft Office 365, og det er der mindst tre gode grunde til – altid opdaterede versioner, den bedste sikkerhed og simpel, effektiv vidensdeling.

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til