Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Hurtig adgang til relevant indhold

moliri guider dig udenom mappestrukturens tidskrævende og besværlige jungle og giver dig en hurtigere vej til det indhold, der er relevant for lige netop dig!

moliri er skræddersyet dig og de brugergrupper, du er en del af, så du altid får vist det indhold, der er mest relevant for dig. På den måde bliver du med det samme præsenteret for det indhold du skal bruge, såsom relevante dokumenter eller billeder, uden først at skulle lede igennem en række mapper og undermapper. 

Fanen "mig" 

På moliris forside under fanen "mig" kan du finde aftaler fra din Outlook kalender samt lister med dokumenter, der er relevante for dig:

Mine dokumenter - Under "Mine dokumenter" kan du se en liste med de dokumenter, du senest har set på eller arbejdet med. 

Sker omkring mig - "Sker omkring mig" er en liste med de dokumenter, som moliris intelligente søgemotor vurderer, er relevante for dig. Listen er baseret på information om de brugere, som du interagerer med eller deler indhold med. 

Dokumenterne, der bliver vist i listerne, kan både være fra din onedrive, eller dokumenter du eller din kollega har publiceret i moliri. 

Widgets 

På moliris forside bliver du derudover også præsenteret for en række widgets, der er indholds kasser, som viser lister med indhold, der er relevant for dig og de brugergrupper, du er en del af. Det kan eksempelvis være senest nyheder eller seneste publicerede dokumenter i moliri. Indholdskasserne fungerer samtidig som hurtige genveje til selve indholdet.

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til