Skip til hoved indholdet

Ingen kommuner er ens

Vores dialog med kommunerne afslørede, at der ligger mange forskellige problemstillinger til grund for kommunernes udfordringer.

Problemstillinger, der omfatter alt fra manglende mobilvenlighed, dårlige aftaler om vidensdeling til lav tilgængelighed, viser, at ikke to kommuner er ens, når det kommer til intranettet.

Alle landets kommuner har dog det til fælles, at intranettet skal forsøge at samle administration, beredskab, dagsinstitutioner og meget andet på én platform.

Mobilvenlighed skaber øget tilgængelighed

I 93% af de deltagende kommuner i vores undersøgelse havde alle medarbejdere mulighed for at tilgå intranettet – også de medarbejdere, der ikke havde den daglige gang på rådhuset.

Vi mener, at mobilvenlighed, og den øgede tilgængelighed der følger med, bør være en forudsætning for alle kommunale løsninger i 2016 – både kommunale hjemmesider og kommunale intranet. Alligevel viste undersøgelsen, at under halvdelen af de deltagende kommuners intranet er mobilvenlige.

Det står i skarp kontrast til vores nylige undersøgelse af de kommunale hjemmesiders mobilvenlighed, der viste, at 87 af landets 98 kommuner havde mobilvenlige hjemmesider.

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til