Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog moliri Insights for en strømlinet digital indsats

Få indsigt i brugernes digitale selvbetjening

moliri Insights er en tjeneste, der omfatter en række moduler, som alle hjælper med at optimere jeres webløsninger og gøre det endnu nemmere for jer at opdatere og vedligeholde indhold på jeres hjemmeside. moliri Insights omfatter bl.a. hjælp til at sikre optimal webtilgængelighed, GDPR compliance, samt pædagogisk struktur af indhold. Dermed får I mulighed for at omdanne kompleks og til tider forvirrende procedure, til mere håndgribelig information for en optimal selvbetjening af jeres beboerer. 

Ved at have adgang til, hvordan beboerne begår sig på jeres hjemmeside, får I bedre mulighed for at optimere jeres løsninger såvel digitalt som fysisk f.eks. i betjeningen i udlejningen eller ved servicehenvendelser til driften. På den måde har I mulighed for at skabe endnu hurtigere svar og betjening af jeres beboere, og ultimativt, forbedre og udvikle jeres service overfor beboerne.

Vi hjælper jer med at blive endnu bedre

Med målet om at løfte jeres digitale indsats, og dermed forbedre administrationens effektivitet, giver vi troværdige og professionelle råd til at finde nye og innovative måder at løse jeres web-relaterede udfordringer på. Viden baseret på indsigt og fakta i stedet for mavefornemmelse og gode antagelser.

Gennem vores ERFA netværk bidrager landets boligselskaber til en konstant udvikling af vores tekniske løsninger, som bliver løbende vedligeholdt og opdateret efter jeres behov - så kan I netop fokusere på at udleve jeres fulde potentiale og sikre en mere effektiv boligadministration.

Kontakt os gerne for mere information om moliri Insights og de enkelte moduler. 

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til