Skip til hoved indholdet

moliri Public er vores alt-i-én-kommuneløsning til computer, tablet og mobil. Løsningen er baseret på standardfunktionalitet, og indeholder desuden features som eksempelvis Google Site Search og integration til Borger.dk.

moliri Public er udviklet efter de seneste webtendenser og baseret på Best Practice for kommuner. Løsningen har i høj grad fokus på selvbetjening og branding overfor kommunens interessenter. Selvom den tekniske del og funktionerne i moliri Public er fastdefinerede, indeholder løsningen selvfølgelig mulighed for en individuel identitet, og implementeres dermed med kommunens egne farver, logo og billeder. 

Med moliri Public sparer I både tid og økonomi ved ikke at skulle udvikle alt specifikt fra bunden. I kan komme i luften med en ny hjemmeside på ganske kort tid. Fra I siger go, installerer vi en udviklingsløsning til jer, og efterfølgende bestemmer I i høj grad selv, hvor lang tid der skal gå før i trykker på GoLive. 

Er moliri Public noget for din kommune?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, og hvis du tror, at moliri Public kunne være noget for din kommune, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til