Skip til hoved indholdet

Nem Bolig samler 18.500 almene boliger i Nordjylland 

I samarbejde med ni boligselskaber i Nordjylland har vi samlet 18.500 almene boliger i Nem Bolig. Løsningen gør det nemmere for nye og gamle lejere at søge bolig. De behøver nu kun at henvende sig et sted for at blive skrevet på venteliste.

Løsningen tager 100 % udgangspunkt i brugerens behov, hvor overskuelighed og brugervenlighed er i højsædet. Vores analyser over brugeradfærd har vist et adfærdsmønster, hvor navigation og visning af indhold skal tage hensyn til tabletbrugere på en enkel og bekvem måde. Boligsøgning foregår ofte når brugeren slapper af i dagligstuen, eller når ventetid skal fordrives f.eks. i bussen på farten via en mobiltelefon.

Den måde vi har udviklet søgefunktionen på, gør det utrolig overskueligt at tilpasse sin søgning efter geografi, eller forholdene for den enkelte afdeling eller lejemål. Ligeså snart en ændring i søgning foretages bliver indholdet justeret øjeblikkeligt, og vel og mærke stadig i samme visningsside.

Vi har valgt at benytte seneste nye teknologier indenfor fluid design, der på mange områder skaber en større mulighed for dynamik end det traditionelle responsivt design.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen Aalborg Kommune åbner den nye boligportal www.boiaalborg.dk med et museklik

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til