Skip til hoved indholdet

(foto: Alex Tran - BL)

På BLs årlige forvaltningskonference blev ØsterBO og KAB, der begge har Bleau som digitale rådgivere, igen kåret som ”Bedste Boligorganisation på Nettet” inden for hver deres kategori.

Og hvis vi i Bleau var stolte over ØsterBO og KAB sidste år, er vi det endnu mere i år.

Det er svært nok at vinde en konkurrence, men at genvinde den er endnu sværere. Vi skal heller ikke glemme, at Bovia – en anden af de boligorganisationer, vi samarbejder med – også klarede sig rigtig flot i konkurrencen.

For os i Bleau er de flotte placeringer en kulmination på boligorganisationernes løbende og målrettede arbejde med hele tiden at gøre det lettere, bedre og mere værdifuldt for brugerne at benytte sig af hjemmesiden. For alle hjemmesideejere – herunder også KAB, ØsterBO og Bovia – vil brugerne altid være de hårdeste dommere. Det er dem, der måler én til dagligt, så det er forretningskritisk, at de får en god oplevelse. Hver gang. Hele året rundt.

KAB og ØsterBO – og også Bovia – har forstået, at de, der klarer sig bedst på nettet, leverer HELE TIDEN. Derfor klarede de sig også så godt i konkurrencen.

Et stort tillykke skal der lyde herfra. Vi ses til Bedste Boligorganisation på Nettet 2015.

Hvis du allerede nu vil i gang med forberedelserne til næste års konkurrence, er du velkommen til at booke et møde med Mikkel, Robert, eller kontakte os gennem kontaktformularen.

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til