Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Optimering af kalundborg.dk

I dette tidligere indlæg, Bleau Optimize til Kalundborg Kommune, skrev vi om, hvordan vi har hjulpet Kalundborg Kommune ved brug af Bleaus analyse- og optimeringsproces. Forløbet var med til at gøre både os og kommunen klogere på hjemmesidens tilstand, og hvordan borgerne benyttede den kommunale hjemmeside.

Ud fra vores analyser kunne vi hurtigt se behovet for at optimere hjemmesiden så borgerne fik en bedre oplevelse fra mobile enheder. Med baggrund i dét, udviklede vi en ny mobilmenu til kommunen, der gør det nemmere for borgerne at navigere rundt på kalundborg.dk.

I samme ombæring har vi åbnet op for selvbetjeningen på de mobile enheder, så borgerne kan betjene sig selv digitalt. Det betyder, at borgerne ikke længere er tvunget til at sætte sig til en computer for eksempelvis at melde en flytning, skifte læge eller bestille et nyt sygesikringskort.

Derudover ønskede kommunen også at overføre deres nyhedsslider fra desktopversionen ned på de mobile enheder, så borgerne også på mobilen fik mulighed for at følge lidt med i, hvad kommunen havde i fokus.

Analysen viste også at Kalundborg Kommune med fordel kunne få en ny søgefunktion. Den tidligere søgefunktion er erstattet med Google Site Search, som giver kommunen en lang række fordele. Google Site Search gør det bl.a. muligt at lave en integration til Google Analytics, mulighed for synonymer, en forbedret dækning af indeks og visning efter topresultater.

Webmaster i Kalundborg Kommune, Heidi T. Kristensen

"Mange borgere  bruger ofte  mobil eller tablet når de besøger www.kalundborg.dk. Derfor er det med stor glæde at vi nu kan tilbyde en lettere og mere intuitiv måde at navigere rundt på og bruge vores site, fra disse enheder - ikke kun i forhold til at skulle betjene sig selv men også i forhold til søgning. Det har været en forholdsvis kort proces, i forhold til det vi har fået ud af det."

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til