Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Så simpelt, at I slipper for at tænke

Vi starter dette indlæg med lidt hjernevidenskab. Menneskehjernen kan opdeles i to systemer – nemlig det automatiske og det refleksive system. Det automatiske system er hurtigt og intuitivt, mens det refleksive system er langsommere og mere bevidst. Det automatiske system kræver mindre energi, hvorimod det refleksive system koster kræfter. 

Derfor bør et ideelt intranet tale til det automatiske system ved at være så simpelt og brugervenligt som muligt. Det har vi gjort med moliri. Her binder vi hele Office365 sammen i én platform, så du får det bedste ud af dit Office. 

Udnyt de relevante funktioner

Office365 byder på mange forskellige funktioner. Men faktisk er der få brugere, som udnytter alle de Office 365-funktioner, de har afgang til. Vores erfaring er, at mange brugere ofte ender med kun at bruge Office-pakken – og på den måde kun udnytter 30-40% af potentialet i Office 365.

moliri er vores bud på en enkel brugerflade til Office 365. Sådan sikrer I jer 100% udnyttelse af alle de funktioner, der er relevante for jeres organisation – helt automatisk. Vi har gjort forarbejdet: moliri er så simpelt, at du helt slipper for at tænke.

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til