Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Stor erfaring giver jer nem integration til EG Bolig

Vores store erfaring som samarbejdspartner for den almene boligsektor betyder, at vi ved, hvor vigtig integrationen til jeres administrationssystem er. God integration sikrer jeres arbejdsgange og nedbringer spildtid på vedligeholdelse af information flere steder.

Og da de fleste boligselskaber benytter EG Bolig til håndtering af lejer- og boligdata, understøtter vores løsninger selvfølgelig integration til EG Bolig.

Hverken besværligt eller dyrt

Der er ikke noget nyt i, at vores løsninger understøtter integration til EG Bolig.

Mere end 15 vellykkede integrationsprojekter til EG Bolig betyder, at vi har stor erfaring og indsigt i processen. Alligevel møder vi ofte den forkerte opfattelse, at integration til EG Bolig er besværligt og dyrt – og derfor forbeholdt én bestemt leverandør. Sådan er det ikke.

EG Bolig er ikke det eneste administrationssystem, vores løsninger understøtter integration til. Vi har også stor erfaring i at udvikle løsninger med integration til andre administrationssytemer.

Skal vi tage en snak om, hvordan I kommer sikkert i mål med jeres digitaliseringprojekter uden at gå på kompromis med integrationsmuligheder?

 

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til