Ungdomsbo scorer 100% på webtilgængelighed

Med deres nye hjemmeside fra Bleau, har Ungdomsbo opnået en tilgængelighedsscore på 100.
Skrevet af Matthias Nymann

Ungdomsbos nye hjemmeside har scoret 100% på webtilgængelighed

I efteråret valgte Ungdomsbo i Esbjerg et skifte til Bleau og vores webtilgængelige hjemmesidekoncept, Nem Lejeportal. Det er vi meget stolte af, og vi kvitterede selvfølgelig med en 100% webtilgængelig hjemmeside. 

I september 2020, trådte loven om webtilgængelighed i kraft. Loven omfatter alle almene boligorganisationer, og dikterer at disse instansers websteder skal kunne anvendes af alle, herunder især brugere med nedsat funktionsevne såsom synshandicap.

Det stiller store krav til jeres IT leverandør at levere og vedligeholde en webtilgængelig hjemmeside, fordi fundamentet ofte skal tænkes helt om. Men da tanken om en ny hjemmeside ofte virker uoverskuelig, vælger mange leverandører at anbefale mangelfulde og kortsigtede løsninger - såkaldte lappeløsninger.

Som mangeårig leverandør af offentlige websteder, har vi hos Bleau dygtiggjort os indenfor området. Vi er eksperter på webtilgængelighed, og tilbyder gennemtestede koncepter, som vi også sørger for at vedligeholde løbende. Med vores webtilgængelige hjemmeside, Nem Lejeportal, slipper I for bekymringer om ekstraregninger og er garanteret en løsning, der altid lever op til kravene.

Læs mere om webtilgængelighed og lovkravene herom her.

Læs mere om vores webtilgængelige hjemmeside, Nem Lejeportal, her.

Kontakt vores boligteam via knappen herunder, hvis din organisation også har brug for hjælp til at blive webtilgængelige.