Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Velkommen til ny samarbejdskommune

Allerød Kommune har gennem længere tid undersøgt mulighederne i en ny hjemmeside, og som resultat heraf gik kommunen i udbud i slutningen af 2016.

Det nuværende alleroed.dk er kompliceret og omstændigt at arbejde med, ligesom der har manglet et klart fokus i forhold til indholdet.

– Susanne Knigge, webmaster i Allerød Kommune.

Efter udbudsprocessen har Allerød Kommune nu valgt os som ny samarbejdspartner, og vi kan derfor byde velkommen til endnu en kommune i vores voksende gruppe af samarbejdskommuner.

Øget fokus på formidling og indhold

Allerød Kommune har gennem hele processen haft et krav om, at det nye alleroed.dk skal baseres på en standardløsning. Det skyldes, at kommunen på den måde kan fokusere på formidling og indhold frem for at starte processen med en tung udviklingsopgave.

Vi gør arbejdet med hjemmesiden til en meget mere kommunikationsfaglig opgave, da vi nu baserer alleroed.dk på en gennemprøvet standardløsning.

Allerød Kommunes nuværende løsning er baseret på Sitecore og har efterhånden en del år på bagen. Derfor ser de i Allerød Kommune frem til at prøve kræfter med et mere simpelt og intuitivt CMS-system i form af Dynamicweb 9.

På den måde flytter Allerød Kommune fokus fra at løse tekniske udfordringer til at skabe mest mulig værdi gennem alleroed.dk. Det falder helt i tråd med vores store fokus formidling og godt indhold.

Derfor starter vi forløbet med kombineret undervisning i DW9 og indholdscafé, hvor vi samler webgruppen i Allerød Kommune og sætter fokus på, hvordan den nye løsning skaber mest mulig værdi for borgerne.

Vi glæder os til et godt samarbejde frem mod sommerferien 2017, hvor vi forventer, at løsningen går i luften.

Læs mere om de moliri-løsninger, der allerede er gået i luften her

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til