Offentlig

Velkommen til Vallensbæk Kommune

I jagten på en ny hjemmeside gik Vallensbæk Kommune efter en platform, som lige fra start ville opfylde de behov, kommunen har. Vores standardløsning til kommuner passede godt i de rammer, og valget faldt derfor på Bleau Borger. Det glæder os meget at kunne byde Kommunen velkommen i samarbejdet.  

Bleau Borger havde det, der skulle til 

"Der er mange fordele ved en standard hjemmeside." Sådan fortæller Signe Jensen, webmaster i Vallensbæk Kommune. Med en hjemmeside, hvor fundamentet på forhånd er solidt og gennemtestet, kan man bruge sin tid og sine ressourcer andetsteds. For Vallensbæk gælder det især det visuelle udtryk.

"Vi kan tilpasse siden til vores identitet som Kommune," siger Signe, "Bleau Borger indeholder de funktioner, som vi skulle bruge, og giver os dermed en god skabelon at arbejde ud fra". 

Kolleger på tværs af organisationer 

Kommunen ser også frem til at blive en del af det kundenetværk, der eksisterer omkring Bleau Borger-løsningen. Når man er en del af et netværk - især omkring it-systemer – kan man lære rigtig meget af andre organisationer.  

"Det en stor fordel at kunne spare med andre kommuner. Du kan tale om en slags kolleger på tværs af organisationer, sparringspartnere, som du kan dele dine tanker og ideer med," siger Signe og tilføjer: "Man kan lære rigtig meget, når man er en del af et kundenetværk."  

 

Udgivet: 20-03-2020 14:27:00

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Mathias Ehlers

Mathias Ehlers

60403001 mse@bleau.dk

Lignende læsning

Velkommen! To nye kommuner får Bleau Borger

Langeland og Lolland kommune får Bleau Borger i 2019. Bleau byder dem velkommen!

Velkommen til ny samarbejdskommune

Et samarbejde med Allerød Kommune har hjulpet dem til at formidle indhold, læs her om gavnen fra en Bleau Borger løsning.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her