Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Velkommen til Vallensbæk Kommune

I jagten på en ny hjemmeside gik Vallensbæk Kommune efter en platform, som lige fra start ville opfylde de behov, kommunen har. Vores standardløsning til kommuner passede godt i de rammer, og valget faldt derfor på moliri Public. Det glæder os meget at kunne byde Kommunen velkommen i samarbejdet.  

Bleau Borger havde det, der skulle til 

"Der er mange fordele ved en standard hjemmeside." Sådan fortæller Signe Jensen, webmaster i Vallensbæk Kommune. Med en hjemmeside, hvor fundamentet på forhånd er solidt og gennemtestet, kan man bruge sin tid og sine ressourcer andetsteds. For Vallensbæk gælder det især det visuelle udtryk.

"Vi kan tilpasse siden til vores identitet som Kommune," siger Signe, "moliri Public indeholder de funktioner, som vi skulle bruge, og giver os dermed en god skabelon at arbejde ud fra". 

Kolleger på tværs af organisationer 

Kommunen ser også frem til at blive en del af det kundenetværk, der eksisterer omkring moliri Public-løsningen. Når man er en del af et netværk - især omkring it-systemer – kan man lære rigtig meget af andre organisationer.  

"Det en stor fordel at kunne spare med andre kommuner. Du kan tale om en slags kolleger på tværs af organisationer, sparringspartnere, som du kan dele dine tanker og ideer med," siger Signe og tilføjer: "Man kan lære rigtig meget, når man er en del af et kundenetværk."  

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til