Skip til hoved indholdet
    Hjem Blog Vi byder FynBus velkommen i flokken

Bedre betjening af mere end 11 millioner rejsende

FynBus varetager buskørslen for alle de fynske kommuner, og servicerer årligt 11,5 millioner rejsende på tværs af bus, telekørsel, plustur, og flextur. Dereeksisterende hjemmeside kan snart sendes på velfortjent pension, og står derfor overfor en fornyelse. Med ønsket om at styrke kommunikationen med kunder og interessenter og samtidig leve op til lovmæssige krav som f.eks. webtilgængelighed og beskyttelse af persondata, gik FynBus på jagt efter ny hjemmesideleverandør. Og der faldt valget på moliri Public.

Med moliri Public får vi en standardiseret ”alt-i-én” løsning, med en god track record på tværs af trafikselskaber, kommuner, og offentlige institutioner. Ud over en hurtig implementering, forventer FynBus af få stor gavn af de løbende udviklingsgevinster hos Bleau, som en så stor kundebase inden for vores eget segment byder på. For selv om FynBus får en rigtig god løsning fra dag ét, fortsætter udviklingen. Og så har det selvfølgelig været afgørende, at tilbuddet fra Bleau har været konkurrencedygtigt.

Dennis Mølgaard, Sekretariatsleder hos FynBus

moliri Public

Alt hvad I har brug for - samlet ét sted.

Sammenhængende brugerrejser og mobile first vil bringe FynBus tættere på kunderne

Den nye hjemmeside skal bringe FynBus tættere på kunderne. Derfor bliver den bygget op om sammenhængende brugerrejser i en mobile first løsning, der lever op til alle lovmæssige krav om webtilgængelighed og beskyttelse af persondata. Det gør bl.a., at kunderne vil opleve en optimeret digital selvbetjening – både før, under og efter de skal rejse med FynBus.

Med en ny og tidssvarende hjemmeside fra Bleau, får vi mulighed for at gøre kunderejsen endnu bedre, øge muligheden for digitalisering af tjenester, og løbende tilpasse vores kommunikation til såvel kunder, som ejere og øvrige interessenter.

Dennis Mølgaard, Sekretariatsleder hos FynBus

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til