Se hvem vi har hjulpet

Billede

Bo I Nord

Med en ny hjemmeside samler Bo I Nord nu hele Nordjylland i én boligplatform, hvor brugerne er i fokus.

Bleau har været dygtige til at styre og tilrette projektet. Vi har i det hele taget haft en god mavefornemmelse gennem hele projektet, hvilket er særdeles positivt.

– Morten Weesgaard, Bo I Nord

Århus Omegn

Nem Lejeportal og moliri Nem Bolig har skabt en samlet løsning for Århus Omegn, til stor gavn for både nuværende og potentielle beboere. 

Billede

Vi valgte Bleau som leverandør, først og fremmest fordi de har en god indsigt i den almene boligsektor. Generelt har vi oplevet, at Bleau forstår vores verden.

– Jacob Engholm Bøytler Rahbek, Århus Omegn

Billede

Ringkøbing-Skjern Boligforening

Med deres nye Nem Lejeportal har Ringkøbing-Skjern Boligforening en ny og tidssvarende hjemmeside baseret, ikke bare på deres egne, men også andre boligkunders erfaringer.

Bleau har været lydhøre over for de ønsker, vi har haft. Processen med udviklingen har fungeret godt set fra vores side.

– Jeanette Sandberg, Ringkøbing-Skjern Boligforening

Boligkontoret Fredericia

Trekantsområdets største almene boligforening, Boligkontoret Fredericia, sætter fokus på selvbetjening og øget tilgængelighed.

Billede

Vi skal digitalisere dér, hvor det giver mening. Og med de store selvbetjeningsmuligheder kan vi sikre, at beboerne får betjening, når vi har lukket.

– Finn Muus, Boligkontoret Fredericia

Bliv en del af et kompetent og landsdækkende netværk

Vi sætter en ære i, at vores produkter løser reelle problemstillinger. Derfor er Nem Lejeportal og moliri Nem Bolig udviklet i tæt samarbejde med en lang række boligselskaber. Processen skaber de optimale betingelser for effektivt at udvikle de produkter, der giver mest mulig værdi.

javascript:void(0)