Se hvem vi har hjulpet

Billede

Bo I Nord

Med en ny hjemmeside samler Bo I Nord nu hele Nordjylland i én boligplatform, hvor brugerne er i fokus.

Der har undervejs i projektet været plads til ændringer i takt med nye ønsker opstod, hvilket Bleau har været dygtige til at styre og tilrette projektet efter. Vi har i det hele taget haft en god mavefornemmelse gennem hele projektet, hvilket er særdeles positivt.

– Morten Weesgaard, Bo I Nord

Århus Omegn

Nem Lejeportal og moliri Nem Bolig har skabt en samlet løsning for Århus Omegn, til stor gavn for både nuværende og potentielle beboere. 

Billede

Vi valgte Bleau som leverandør, først og fremmest fordi de har en god indsigt i den almene boligsektor. Generelt har vi oplevet, at Bleau forstår vores verden, hvilket har været altafgørende for ikke at skulle bruge en masse ressourcer på denne forståelse.

– Jacob Engholm Bøytler Rahbek, Århus Omegn

Billede

Ringkøbing-Skjern Boligforening

Med deres nye Nem Lejeportal har Ringkøbing-Skjern Boligforening en ny og tidssvarende hjemmeside baseret, ikke bare på deres egne, men også andre boligkunders erfaringer.

Bleau har været lydhøre for de ønsker, vi har haft og forklaret hvad der er muligt og ikke muligt i forhold til disse. Processen med udviklingen har fungeret godt set fra vores side.

– Jeanette Sandberg, Ringkøbing-Skjern Boligforening

Boligkontoret Fredericia

Trekantsområdets største almene boligforening, Boligkontoret Fredericia, sætter fokus på selvbetjening og øget tilgængelighed.

Billede

Vi skal digitalisere dér, hvor det giver mening. Og via en hjemmeside med store selvbetjeningsmuligheder kan vi sikre, at beboerne får betjening, når vi har lukket.

– Finn Muus, Boligkontoret Fredericia

Bliv en del af et kompetent og landsdækkende netværk

Vi samarbejder med en lang række boligselskaber, som er med til at skabe de optimale betingelser for at udvikle de produkter, der giver mest mulig værdi.

javascript:void(0)