Bo I Nord

En boligplatform til hele Nordjylland
Bo I Nord

Bo I Aalborg har som en del af en større rebranding strategi, hvor hele Nordjylland skal samles på én boligplatform, skiftet navn til Bo I Nord. Med et flot og strømlinet design præsenteres brugerne nu for sidens boligsøgning, søgemuligheder og navigeringen på en langt mere brugervenlig og intuitiv måde. 

Det visuelle har også gjort det muligt for Bo I Nord at kommunikere tydeligere, hvad der er det vigtigste for dem som boligselskab. Igennem både logo, indhold og farver siger Bo I Nord tydeligt, at de har hjertet med i de services, de leverer. 

Fokus har foruden været på at sikre, at siden kan tilgås hvor som helst og når som helst. Siden er derfor tilpasset alle devices og brugerne kan derfor altid holde sig opdateret, selv når de er på farten. Under hele samarbejdet har brugernes behov været i fokus. Bo I Nord har derfor under hele udviklingen kunne komme med ønsker til ændringer, så deres hjemmeside fik det helt rigtige udtryk. 

“Der har undervejs i projektet været plads til ændringer i takt med nye ønsker opstod, hvilket Bleau har været dygtige til at styre og tilrette projektet efter. Vi har i det hele taget haft en god mavefornemmelse gennem hele projektet, hvilket er særdeles positivt.”

– Morten Weesgaard, Bo I Nord