Mange års erfaring med digitale løsninger til erhvervslivet

"Hos Bleau blev vi mødt af søde mennesker med stærke kommunikationsevner og en god forståelse for vores branche."

Jeanet Lehmbeck, CEO, OptikTeam

En erfaren og specialiseret samarbejdspartner med mere end 20 års erfaring


Hos Bleau A/S tror vi på, at et intranet ikke skal gå vejen for jeres arbejdsgange, men derimod bygge bro mellem afdelinger, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi udviklet moliri – Et enkelt fleksibelt og fremtidssikret intranet.

Vi mener at nye, forbedrede og velfungerende digitale løsninger giver øget omsætning, større produktivitet, og - måske vigtigst af alt - flere tilfredse brugere. moliri er et fleksibelt intranet, der kan tilpasses virksomhedens behov og som vokser i takt med jeres udvikling. 
moliri er bygget på Microsoft Sharepoint og optager løbende de bedste funktioner fra office 365. Det er jeres garanti for et system, der hverken bliver for småt eller forældet. 

Kom hurtigt igang med moliri til lav omkostning og risiko, uden det går i vejen for jeres forretning.

>

Interesseret i at vide mere om moliri?

moliri - et intranet til hele organisationen

iPad

Kommunikation og søgefunktion

moliri kombinerer alle gængse kommunikationsformer og tilbyder dig samtidig landets bedste søgefunktion. Med vores kraftfulde søgefunktioner er alting lige ved hånden, så du ikke længere skal lede igennem gamle mapper. 

Personalisering og Office 365

Med moliri kan du tilpasse funktioner og layout, så de passer til den enkelte ansattes behov og daglige rutiner. Og ved brugen af Office 365 skaber moliri en intuitiv og let tilgængelig brugerflade, der gør løsningen nem at implementere og forstå.  

MokkaHouse bruger moliri til at styrke den interne kommunikation og som bindeled til leverandørerne.

iPhone

En god samarbejdspartner

Vi er med hele vejen

Vi er med vores kunder hele vejen. Efter selve udsendelsen står vi klar med driftsupport og vejledning samt løbende forbedringer, så jeres løsning altid fremstår tidssvarende og toptunet.  

Et stærkt kundenetværk

Som kunde hos os bliver man del af et professionelt netværk, der giver rig mulighed for faglig sparring i et solidt og kompetent miljø. Dette sker igennem årlige arrangementer og et stækrt kundeunivers - en fælles digital platform.

For OptikTeam betyder moliri lettere kontakt mellem butikkerne og samarbejdspartnere.

BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her