Generelt

Bleau Events

Hos Bleau mener vi at man ved at indgå i konstant dialog med både nuværende og potentielle kunder opnår de bedste produkter. Derfor gør vi en stor dyd ud af altid at være tilstede og synlige ved at deltage i samt arrangere branchespecifikke events. Sådanne events kan f.eks. være:

ERFA - Netværksmøde arrangeret af Bleau for henholdsvis boligorganisationer og kommuner, hvor erfaringer deles og tendenser indenfor digitalisering vendes.

EBF - Event for den almene boligsektor centreret omkring digitalisering

Digitaliseringsmessen - Event for den kommunale sektor ligeledes fokuseret på digitalisering

Derudover bliver der kontinuerligt afholdt mindre digitaliseringsevents, så vi altid har fingeren på pulsen.

For vores erhvervskunder er ligende events under opsejling, men indtil videre tilbydes kun de mindre events.

Netværksmøder nytænkes

Hos Bleau er vi stolte af årligt at kunne invitere vores kunder ind til netværksmøder, hvor de bliver informeret om de nyeste tendenser indenfor digitalisering og hvor kunder fra de forskellige sektorer kan dele deres erfaringer. Hos Bleau mener vi, at vidensdeling er vejen frem og skaber de bedste forudsætninger for fælles succes. Vi har derfor været i tænkeboksen og er kommet op med en ny måde at afholde disse møder på, som bl.a. indebærer mere indflydelse og medbestemmelse til den enkelte kunde.

Ordet er frit

For at skabe mest mulig værdi, samler Bleau vores kunder til en åben dialog om vores produkter. Her kan kunderne dele deres tanker om produkterne og deres ideer til hvordan og hvor man kan optimere. En sådan dialog giver ikke bare vores kunder en unik mulighed for at præge produkternes fremtid, men giver også Bleau uvurdelig (selv)indsigt samt sikrer, at vi fastholder én af vores kerneværdier - nemlig at vores produkter altid løser reelle problemstillinger i den tilsvarende sektor. 

Alle vores kunder er velkomne til arrangementerne, og vi sørger selvfølgelig for kaffe og lidt godt til ganen. 

Ønsker I at høre mere eller har I måske endda fået lyst til at deltage i den åbne dialog, er I mere end velkomne til at skrive til os.  

Mød os

Bleau deltager også i forskellige messer rundt om i landet, bl.a. EBF og Digitaliseringsmessen.

EBF løber af stablen i april/maj, og her kan man høre oplæg om digitale trends indenfor den almene boligsektor. Bleau er tilstede med en stand, og her står vi klar til at præsentere og svare på spørgsmål om Bleau NEM Lejeportal og moliri. Læs om sidste gang Bleau besøgte EBF på vores blog.

I september finder Digitaliseringsmessen sted. På messen kan man finde inspiration til, hvordan man bedst udnytter de digitale fremskridt i den kommunale sektor. Også her er Bleau klar til at fortælle om vores produkter: Bleau Borger og moliri. Læs mere om Digitaliseringsmessen her.

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her