Skip til hoved indholdet
    Hjem Governance by design

Sikker og målrettet kommunikation på jeres digitale kanaler

moliri er fremtidens redaktørværktøj til brugeroptimerede og webtilgængelige digitale løsninger til den offentlige sektor. 

Med konceptet ´Governance by design´, tilbyder moliri en lang række indbyggede hjælpeværktøjer i brugergrænsefladen, der gør det nemt at overholde regler og procedurer for målrettet og sikker kommunikation. Indsigt i brugeradfærd kombineret med regler og struktur for publicering, hjælper med at sikre god digital hygiejne for jeres indhold.

Med fokus på UX-design og guidede brugerrejser, skabes der sammenhængende og inkluderende offentlige services, ud fra den besøgendes situation. Relationer på tværs af indhold er forbundet med metadata, der både præciserer emnet og den ønskede handling fra den besøgende. Ved at målrette indholdet til den enkelte, gøres digital medbetjening nemt og overskueligt.

Resultatet er en tidsbesparelse for både den besøgende og jer som forvaltning. Med indbygget governance har det aldrig været
nemmere at sikre fejlfrit indhold af høj kvalitet.

Det er et grundprincip for os, at det skal være nemt og hurtigt for alle at tilegne sig information, finde hjælp til selvbetjening, og benytte selvbetjeningsmulighederne på en offentlig digital løsning.

Robert Filtenborg - CEO Bleau A/S

moliri består af fire kerneområder:

Den komplette indbyggede rettighedsstyring sikrer, at redaktøren kun får adgang til at redigere det indhold, som vedkommende har rettighed til.

Indhold oprettes nemt gennem forudbestemte indholdstyper, og indhold tjekkes for governance før publicering.

Publicer fejlfrit indhold til alle jeres kanaler – uanset om der er tale om hjemmeside, intranet, app, eller noget helt fjerde.

Brug de mange indbyggede redskaber til at få indblik i løsningens performance og brugernes oplevelse. Tag kontrol over jeres indhold og optimer løbende.

Hold dig opdateret om Bleau

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@bleau.dk

Telefontider support

Genveje til