Bleau Borger

Et kommunalt hjemmesidekoncept med fuldt fokus på webtilgængelighed

Et stærkt kommunalt fællesskab

Bleau Borger er en kommunal hjemmeside, udviklet og løbende opdateret i samarbejde med en række af landets kommuner. Med et brugervenligt og webtilgængeligt design og med borgeren i centrum opfylder Bleau Borger kommunens behov.

Sample

"Det kommunale kundenetværk glæder jeg mig meget til, da det er noget af det som gjorde, at jeg har tilsluttet mig Bleau Borger løsningen. Bleau har en række kommuner, som kan have glæde af hinanden og stå sammen om fælles udviklingsmuligheder.”

Jette Johnsen - Webmaster i Lolland Kommune

Bleau Borger samler alt på ét sted

iPad

Overskueligt samlingssted

Bleau Borger sikrer hurtig adgang til selvbetjening, så brugerne nemt kan finde indhold og links til f.eks. borger.dk. Samtidig skaber Bleau Borger et overblik over events og oplevelser, som findes i jeres kommune. Kulturelle såvel som praktiske informationer er altså forbundet via ét sted: Jeres hjemmeside! 

Tilgængelig på alle devices

Selvbetjening er ikke længere noget, der kun foregår hjemme foran den stationære PC. Derfor kan Bleau Borger tilpasse sig alle typer skærme - både smartphones, tablets og computere.   

iPhone

Bleau Borger passer til jeres behov

Gennemarbejdet og brugervenlig

Som standard, er Bleau Borger bygget i et intuitivt og gennemtestet design, udviklet i samarbejde med andre kommuner. På ganske kort tid får I en ny tidssvarende hjemmeside, som er udviklet specifikt efter kommunale behov. 

Et stærkt kundenetværk med faglig sparring

Med Bleau Borger bliver I en del af vores kundenetværk, som består af en lang række kommuner landet over. Del og udveksl erfaringer med andre kommuner i et imødekommende og professionelt miljø. Sammen skaber vi de optimale betingelser for videreudvikling og vidensdeling. 

"Samarbejdet med Bleau er altid godt. De holder, hvad de lover; de er nemme at tale med, og de er fair, når vi snakker pris og planlægning."

Ulla Skytte - Chefkonsulent i Fredensborg Kommune

Bliv en del af et kompetent og landsdækkende netværk

Vi samarbejder med en lang række kommuner, som er med til at skabe optimale betingelser for at udvikle de produkter, der giver mest mulig værdi.

Fanø Kommune
Ærø Kommune
Gladsaxe kommune
Kalundborg Kommune
Lolland Kommune
Esbjerg Kommune
Skanderborg Kommune
Fredensborg Kommune
Lemvig Kommune
Samsø kommune
Læsø Kommune
Kerteminde Kommune
Allerød kommune
Langeland Kommune
Halsnæs
Skive Kommune
Vallensbæk Kommune
Kolding Kommune

Ønsker I at være en del af fællesskabet?

"Vi har ikke en finger at sætte på samarbejdet med Bleau. De var gode til at tage hånd om vores spørgsmål på trods af, at vi ikke havde stor erfaring med at arbejde med hjemmesider."

Janni M. Hansen - Afdelingsleder i Fanø Kommune

moliri skaber værdi for hele kommunen

Ved at samle kommunens mange kontaktflader i moliri, skabes et digitalt arbejdsrum, som sikrer overblik, dialog og samarbejde - både på kontoret, i institutionen og på farten.  

>

Forbind

moliri er en digital arbejdsplads, som forbinder mennesker og teknologi, for på den måde at skabe de bedste rammer for samarbejde, vidensdeling og fælles fremskridt. 

Optimér

moliri er et levende produkt, der er under konstant udvikling – det betyder månedlige opdateringer og nye features på baggrund af løbende dialog med brugerne.

Personalisér

moliri tager højde for brugernes individuelle udgangspunkt og behov. Det resulterer i en personlig og intuitiv brugerflade med hurtig adgang til aktuelt indhold. 

Kontrollér

moliri samler de velkendte funktioner fra Office 365 på én simpel platform, så I får glæde af de mange features, som giver jer mest muligt overblik og kontrol.  

Moliri og Nemlejeportal

Med moliri forbindes kommunes forskellige afdelinger og teams, og kommer derfor alle medarbejdere til gode – hvad end man sidder på kontoret eller er på farten.  

Vi sætter en ære i, at moliri skal løse reelle problemstillinger i den offentlige sektor. Derfor er moliri under konstant udvikling i tæt samarbejde med vores kunder – med afsæt i adfærdsanalyser, brugerinddragelse og sparring i vores kundenetværk. En proces, som giver uvurderlig indsigt i, hvor brugernes reelle behov ligger.  

Fuld udnyttelse af Office 365

Strukturerer brugere og indhold, som derved nemt kan findes via den intelligente søgefunktion. Så er I sikret en effektiv dialog og et tæt samarbejde 

Få adgang til dokumenter og filer, hvor som helst og på hvilken som helst enhed. På den måde kan I dele dokumenter og samarbejde i realtid. 

Lækkert analyseværktøj, som giver dig mulighed for at visualisere alverdens data. 

Opret, rediger og del ved hjælp af de velkendte office-tjenester, såsom Word, Excel og Powerpoint, og brug Outlooks mail og kalender til at skabe hurtig og effektiv kontakt.

Platformen, der lader jer flytte jeres arbejde til skyen - test, brug og administrér jeres services i et globalt netværk. 

Skab mere sammenhæng mellem de forskellige services og undgå gentagelse af de samme små, tidskrævende opgaver. 

Den enkelte medbarbejder har altid hurtig adgang til det mest relevante indhold på tværs af Sharepoint og Onedrive

I kan foretage både telefon- og videoopkald, eller afholde onlinemøder med mulighed for skærmdeling mellem deltagerne.

Interesseret i at læse mere om moliri?

BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her