Subsiteskabelon

Vi tilbyder brugervenligt og responsivt design til Jeres hjemmesider. Med subsiteskabelonen får I en hjemmeside med en professionel opbygning, og med mange forskellige tilpasningsmuligheder. Vores subsiteskabelon tilbyder let anvendlige funktioner, og er nem at vedligeholde. 

Som standard indeholder subsiteskabelonen følgende: 

Subsiteskabelon Light

Subsiteskabelonen Light version kan anvendes til mange forskellige formål. Den kan eksempelvis præsentere jeres havn, børnehave, skole eller tilflytning til kommunen. Vi har udviklet en standard-subsiteskabelon, som rummer gængse elementer fra Bleau Borger, hvilket betyder, at den designmæssigt har sammenhæng med hovedsiden - men med mulighed for, at man kan redigere og skabe særkende for den enkelte hjemmeside. Subsiteskabelon Light version indeholder ikke søgning.

Subsiteskabelon Full version

Subsiteskabelon Full version kan anvendes på samme måde som Subsiteskabelon Light versionen, og rummer også de gængse elementer fra Bleau Borger. Derudover flugter Subsiteskabelon Full version rent designmæssigt fuldstændig med Bleau Borger hovedsiden, og indeholder endvidere søgning.