Se hvem vi har hjulpet

Billede

Halsnæs kommune

Behovet for en webtilgængelig og brugervenlig hjemmeside fik Halsnæs Kommune til at vælge en Bleau Borger løsning. 

"Bleau Borger opfylder vores krav om tilgængelighed og brugervenlighed. Hjemmesiden er samtidig hurtig og let at arbejde med for vores redaktører."

- Gitte Branick, Webkonsulent i Halsnæs Kommune

Langeland Kommune

Et øget krav om tilgængelighed og større fokus på digital selvbetjening var de afgørende grunde til, at Langeland Kommune besluttede at de skulle have en ny hjemmeside. 

Billede

"Vi er meget tilfredse med vores nye Bleau Borger: Det nye design, brugervenligheden og den samlede visuelle præsentation."

- Lasse Hanefeld, Webmaster i Langeland Kommune

Billede

Lolland Kommune

Lolland kommune er netop gået live med deres nye Bleau Borger og to primære årsager til kommunens valg af hjemmeside blev fremhævet: webtilgængelighed og det kommunale kundenetværk.

“Det (red. kommunale kundenetværk) glæder jeg mig meget til, da det er noget af det som gjorde, at jeg har tilsluttet mig Bleau Borger løsningen. I har en række kommuner, som kan have glæde af hinanden og stå sammen om fælles udviklingsmuligheder.”

- Jette Johnsen, Webmaster i Lolland Kommune

Fredensborg Kommune

Ny brugervenlig, imødekommende og mobilvenlig webløsning til Fredensborg Kommune.

Billede

“Der er flere fordele i at samle institutionerne på én løsning - for det første kan de mange redaktører hjælpe hinanden på tværs af institutioner og for det andet kommer det visuelt til udtryk, at de alle hører under Fredensborg Kommune.”

- Ulla Skytte, Chefkonsulent i Fredensborg Kommune

Billede

Samsø Kommune

Samsø Kommune sikrer sin online tilstedeværelse på tværs af enheder med en gennemprøvet Bleau Borger-løsning med rig mulighed for selvbetjening.

"I forhold til vores tidligere løsning, er den nye hjemmeside virkelig nem at håndtere, ligesom hjemmesidens udseende er professionelt og up-to-date. Og den generelle tilbagemelding fra brugerne er, at den er flot og nem at finde rundt på."

- Morten Herlev, Kommunikationskonsulent i Samsø Kommune.

Fra nord til syd, og øst til vest

Vores løsninger har hjulpet kommuner i hele Danmark - fra nord til syd, øst til vest. Udover Bleau Borger, vores webtilgængelige hjemmesidekoncept til kommuner, har vi leveret alt fra adfærdsanalyse, webtilgængelige hjemmesider, speciale subsites, moduler, projektforløb, samt rådgivning og workshops.