Kunde hos Bleau

Vi er med hele vejen

Det kræver konstant nytænkning og hårdt arbejde at opretholde en optimal digital strategi. Derfor er vi hos Bleau med vores kunder hele vejen. Fra de indledende workshops - hvor vi etablerer rammerne og udstikker kursen for det videre arbejde -  videre igennem analysearbejdet og optimeringsprocessen - hvor vi fremlægger en række anbefalinger til, hvordan vi opnår den optimale webløsning -  til den dag I er klar til at gå live. Og det stopper ikke der: Efter selve udsendelsen er vi klar med driftsupport og vejledning samt løbende forbedringer, så jeres løsning altid fremstår tidsvarende og toptunet til brugerne. 

Altid i kontakt og med fingeren på pulsen

Vi har et mål om, at vores produkter altid passer til kunderne, og vi sætter en stor ære i, at vores tjenester løser reelle problemstillinger - både i erhvervssektoren, den offentlige sektor og den almene boligsektor. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores landsdækkende kundenetværk, hvilket giver os en uvurdelig indsigt i, hvor brugernes behov lægger. 

Som kunde hos os bliver man del af et professionelt netværk, der giver rig mulighed for faglig sparing i et solidt og kompetent miljø. Vi søger for de rette rammer ved året rundt at afholde arrangementer, hvor vi inviterer vores kunder til at deltage i en åben dialog om vores tjenester. 

Vi er konstant i kontakt med vores kunder. Det gør vi bla. ved hjælp af vores kundeunivers -  en fælles digital platform, hvor vores kunder kan dele tanker og ideer om vores løsninger, læse nyheder og tilmelde sig de forskellige arrangementer, vi afholder. 

Om Bleau

Hvem er vi?

Ét af Danmarks førende online digitalbureauer

Kunde hos Bleau

Kunderejsen og Kundeuniverset

Bag navnet Bleau

Historien bag navnet

Job hos Bleau

Er du vores nye kollega?

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her