Gennem knivskarpe adfærdsanalayser og brugerinddragelse, udvikler vi
vores brancheløsninger

Digitale løsninger baseret på fakta

Bleau A/S leverer brugerdrevne digitale løsninger til den offentlige sektor, den almene boligsektor, og erhvervssektoren. Vi er specialister i digital forretningsforståelse med stor erfaring inden for digital vidensdeling og selvbetjening.

Gennem knivskarpe adfærdsanalyser og brugerinddragelse, udvikler vi vores brancheløsninger ud fra målsætningen om, at vores tjenester altid er meningsfulde, relevante, og dermed værdiskabende for vores kunder.

  • Meningsfulde, fordi produktudvikling sker med forretningsforståelse, kundeinddragelse, brug af fakta, og forhåndsaccept af UX design
  • Relevante, fordi tjenesterne er designet gennem løbende analyser, opdateres, og vedligeholdes efter brugernes adfærd og behov
  • Værdiskabende, fordi brugerne løbende optimerer og effektiviserer deres hverdag gennem vores tjenester

 

Ny kunde hos Bleau

Tradition for langvarige kunderelationer

Bleau A/S har rødder helt tilbage til 1999. Mange af vores kunder har været en del af vores forretning i over 20 år, og vi kan med stolthed bryste os af, at vores medarbejdere i ligeså mange år har udviklet brugervenlige selvbetjeningsløsninger til både kommuner, boligforeninger, og nogle af landets største virksomheder.

Vi er med hele vejen

Det kræver konstant nytænkning og hårdt arbejde at opretholde en optimal digital strategi. Derfor er vi med vores kunder hele vejen. Fra de indledende workshops - hvor vi etablerer rammerne og udstikker kursen for det videre arbejde - videre gennem analysearbejdet og optimeringsprocessen - hvor vi fremlægger en række anbefalinger til, hvordan vi opnår den optimale webløsning - til den dag I er klar til at gå live. Og det stopper ikke der. Efter selve idrifttagelsen er vi klar med driftssupport og sparring samt løbende forbedringer, så jeres løsning altid er værdiskabende.

Altid i kontakt og med fingeren på pulsen

Vi har et mål om, at vores SaaS-tjenester altid passer til kunderne, og vi sætter en stor ære i, at vores tjenester løser reelle problemstillinger - både i den offentlige sektor, den almene boligsektor, og erhvervssektoren. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores landsdækkende kundenetværk, hvilket giver os en uvurderlig indsigt i brugernes behov. Som kunde bliver man del af et professionelt netværk, der giver rig mulighed for faglig sparring i et solidt og kompetent miljø med masser af erfaring. Vi sørger for de rette rammer, og afholder arrangementer året rundt, hvor vi inviterer vores kunder til at deltage i en åben dialog om deres hverdag, og vores tjenester.

Vi er konstant i kontakt med vores kunder gennem vores kundeunivers - en fælles digital platform, hvor vores kunder kan dele tanker og ideer om vores løsninger, læse nyheder, og tilmelde sig de forskellige arrangementer, vi afholder.
Hele tiden for at vi kan blive endnu skarpere, på netop vores fælles hverdag.