Bolig

Århus Omegn

Der sættes fokus på boligselskabets identitet, præsentationen af den enkelte afdeling samt selvbetjening for nuværende og potentielle beboere.

customerName

"Vi valgte Bleau som leverandør, først og fremmest fordi de har en god indsigt i den almene boligsektor. Generelt har vi oplevet, at Bleau forstår vores verden, hvilket har været afgørende for ikke at skulle bruge en masse ressourcer på denne forståelse"

– Jacob Engholm Bøytler Rahbek, Fuldmægtig hos Århus Omegn

Århus Omegn har fået ny hjemmeside til gavn for nuværende og potentielle beboere.

"Det skal være let for vores besøgende at finde det, de søger. Vi har arbejdet på at gøre siden enkel, overskuelig og logisk opbygget. Derudover skal vores hjemmeside præsentere Århus Omegn på en tiltalende måde over for offentligheden, samt nuværende og kommende beboere".

En givtig proces med værdifuld sparring har skabt en hjemmeside med fokus på selvbetjening, brugervenlighed og præsentation af hele Århus Omegn. Forsiden bestående af to indgange giver med få klik tilladelse til selvbetjening.

 

Indsigt i den almene boligsektor

Vores erfaring med at udvikle webløsninger, der tager afsæt i beboernes og boligselskabers behov, har været en afgørende faktor for Århus Omegn i forhold til at indlede et samarbejde med os.

Hjemmesiden er første fase af en proces, der også indeholder lanceringen af Beboerweb igennem moliri, som formentligt lanceres i første kvartal af 2016. Også på den front har Århus Omegn givet os uvurderlig sparring og været med til at udvikle og sætte fokus på beboerdemokratiet i Beboerweb.

Læs mere om moliri og Beboerweb

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Århus Omegn

Mere kontakt mellem beboer og boligforening ved hjælp af et mobilt mødested.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her