Bolig

ØsterBO

Som et supplement til ØsterBOs eksisterende hjemmeside har vi leveret en mobil hjemmeside, der skal hjælpe brugere til mere effektiv boligsøgning.

customerName

"Med den mobile løsning til ØsterBO skabes muligheden for en mere effektiv proces - fra der findes et ledigt lejemål til en eventuel ny lejer."

Den mobiloptimerede løsning fokuserer på beboertilbuddet, dvs. der hvor brugeren får tilbudt et lejemål. Med den mobile hjemmeside giver ØsterBO brugeren mulighed for at læse mailen på sin smartphone, klikke sig videre til Østersbos mobile hjemmeside og acceptere eller afvise tilbuddet. Samtidig kan brugeren se alle oplysninger om den enkelte afdeling i boligforeningen, ligesom der er implementeret et modul, som gør det muligt for brugeren at ringe direkte til boligforeningen. Mobilhjemmesiden giver også mulighed for at foretage søgning efter andre lejemål samt adgang til en liste med de seneste ledige lejemål i boligforeningen.

Brugerne kan nu tage stilling til et tilbud, selvom de er på farten, og med det indbyggede opringningsmodul er det hurtigt og nemt at komme i kontakt med den rigtige afdeling hos ØsterBO.

På ØsterBOs mobile hjemmeside vises en begrænset navigationsstruktur. Det betyder, at den mobile hjemmeside ikke indeholder samme mængde information som ØsterBOs almindelige hjemmeside. Resultatet er et større overblik over den enkelte brugers boligsøgning, hvilket også var det overordnede mål med den mobile hjemmeside.

Vi anvender større knapper, så brugeren har nemmere ved at ramme tasterne. I indtastningsfelterne kan der kun indtastes det, der skal. F.eks. kan der i husleje - og kvadratmeterfeltet kun indtastes tal. Al bagvedliggende kode er optimeret til smartphones, så brugeren ikke skal downloade forskellige dokumenter, der kan begrænse effektiv brug af den mobile hjemmeside. Alle disse ændringer øger brugervenligheden betydeligt.

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Ringkøbing-Skjern Boligforening

Version 3 af NEM Lejeportal giver mulighed for at brande boligselskabets afdelinger.

Boligkontoret Fredericia

Mobilvenlig lejeportal til BoligFA har selvbetjening som omdrejningspunkt.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her