Bolig

Aarhus Omegn

Ny forside i Beboerweb er bygget op i et mere nutidigt design og åbner derved op for nemmere navigering og bedre arbejdsgange. Vi kalder den for magasin-forside.

customerName

Processen omkring opsætningen var helt enkel. En telefonsamtale om, hvordan vi gerne ville have det, og så klarede Bleau resten. Enkelt og ligetil.

– Jacob Rahbek, Fuldmægtig hos Århus Omegn

Aarhus Omegn har fået implementeret en ny forside i deres Beboerweb – en forside, som i kraft af sit strømlinede design, har gjort det langt mere overskueligt at navigere igennem indholdet.

Forsidens elementer – nyheder, artikler, vigtige funktioner mm. – er blevet inddelt i forskellige widgets, som tilgås via udvalgte faner. Fanerne er fleksible og er derfor blevet tilpasset Aarhus Omegns ønsker. 

Det visuelle aspekt træder tydeligt frem på forsiden: Nyheder flankeres af flotte billeder, hvilket gør forsiden mere stilren og nutidig. Processen med at udvikle den nye forside var enkel og ligetil. En enkelt telefonsamtale om ønsker og ideer - så klarede Bleau resten, siger Jacob Engholm Rahbek fra Aarhus Omegn. Som svar til om han vil anbefale andre boligsforeninger en lignede fane-inddelt forside svarer han: Ja klart. Forsiden er blevet meget pænere og mere overskuelig. What’s not to like?

Hos Aarhus Omegn er der flere spændende udvidelser på vej i deres beboerweb, bl.a. elektronisk opsigelse. Derudover får boligforeningen også snart Bestyrelsesweb og personaleweb, hvilket de ser meget frem til.  

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Århus Omegn

Mere kontakt mellem beboer og boligforening ved hjælp af et mobilt mødested.

Århus Omegn

Ny hjemmeside til gavn for nuværende og potentielle beboere.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her