Bolig

Bo I Nord

Med en ny hjemmeside samler Bo I Nord nu hele Nordjylland i én boligplatform, hvor brugerne er i fokus

customerName

Vi er ovenud tilfredse med resultatet af vores nye Bo i Nord hjemmeside, som uden tvivl vil give vores kunder en helt anden oplevelse af at være medlem af Nordjyllands største almene boligportal.

– Morten Weesgaard, Bo I Nord

Bo I Aalborg har skiftet navn til Bo I Nord som en del af en større rebranding strategi, hvor hele Nordjylland skal samles på en boligplatform. Med et flot og strømlinet design præsenteres brugerne nu for sidens boligsøgning, søgemuligheder og navigeringen på en langt mere brugervenlig og intuitiv måde. 

 

Det visuelle har også gjort det muligt for Bo I Nord at kommunikere tydeligere, hvad der er det vigtigste for dem som boligselskab. Igennem både logo, indhold og farver siger Bo I Nord tydeligt, at de har hjertet med i de services de leverer. 

Fokus har foruden været på at sikre, at siden kan tilgås, hvor som helst og når som helst. Siden er derfor tilpasset alle devices og brugerne altid kan holde sig opdateret, selv når de er på farten. Under hele samarbejdet, har brugernes behov været i fokus. Bo I Nord har derfor under hele udviklingen kunne komme med ønsker til ændringer, så deres hjemmeside fik det helt rigtig udtryk. 

 

“Der har undervejs i projektet været plads til ændringer i takt med nye ønsker opstod, hvilket Bleau har været dygtige til at styre og tilrette projektet efter. Vi har i det hele taget haft en god mavefornemmelse gennem hele projektet, hvilket er særdeles positivt.”– Morten Weesgaard, Bo I Nord

 

 

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her