Offentlig

Esbjerg Kommune

Vi har samarbejdet med Esbjerg Kommune om en ny løsning, der skal tydeliggøre dét, der gør det unikt at bo i Esbjerg Kommune.

customerName

"Vi har valgt at se det som en løsning, der er lavet ud fra brugernes behov. Målgruppen er folk, der lige er flyttet hertil eller overvejer det – og som gerne vil vide mere om kommunens tilbud."

– Webredaktør i Esbjerg Kommune, Merete Christensen

Med mere end 115.000 borgere er Esbjerg Kommune Danmarks femte største kommune målt på indbyggertal. Kommunen har et mål om at forsætte denne vækst. Med den nye løsning, er fokus på både byggegrunde, jobmuligheder, tilbud for familier, uddannelser og arrangementer for tilflyttere gennem integration til esbjerglive.dk.

Den nye løsning er både for borgere netop flyttet til Esbjerg, og dem der overvejer at flytte til kommunen. Begge grupper kan benytte den nye løsning til at få mere viden om mulighederne i kommunen, såsom arrangementer, hvilket kan skabe den ønskede tilknytning - hertil rummer nyiesbjerg.dk og esbjerglive.dk, en masse informationer om samtlige foreninger og arrangementer i kommunen. 

 

 

Kommunens tilbud

Gennem nyiesbjerg.dk kan Tilflytterservice blandt andet hjælpe med at finde job til en medflyttende partner, klarlægge boligforhold, oplyse om pasningstilbud og meget mere.

Nyiesbjerg.dk er samtidig også baseret på samme platform og skabelon som kommunens arrangement- og foreningshjemmeside esbjerglive.dk, hvilket gør det mere brugervenligt, da man hermed samler tilpasningen på en platform. 

Læs mere om esbjerglive.dk her

 

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Esbjerglive

Overblikket over alle foreninger og arrangementer er nu samlet ét sted, på esbjerglive.dk

Skanderborg Kommune

Èn af Danmarks mest brugervenlige kommuneplaner

Esbjerg Kommune

Responsive website til borgerne
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her