Bolig Erhverv

FællesBo

I samarbejde med FællesBo har vi leveret en webløsning fyldt med funktioner, der imødekommer ønsket om brugervenlighed og selvbetjening.

customerName

"Med et RSS Feed på forsiden kan FællesBo direkte kommunikere nyheder om lejemål ud til potentielle lejere og dermed forsøge at komme tomgangslejlighederne til livs."

For at gøre det lettere for FællesBos brugere selv at betjene hjemmesiden har vi i løsningen placeret en central og letanvendelig kviksøgningsfunktion. Kviksøgningen gør, at brugerne kan fremsøge potentielle boliger ud fra de mest basale kriterier, eller de kan gå direkte til en avanceret søgefunktion med flere kriterier.

Desuden har vi forsøgt at fremme kommunikationen imellem FællesBo og deres brugere. Dette er gjort gennem en RSS Feed på forsiden, hvor brugerne kan tilmelde sig. Derigennem kan FællesBo direkte kommunikere nyheder om lejemål ud til potentielle lejere og dermed forsøge at komme tomgangslejlighederne til livs.

For at gøre FællesBos nye webløsning mere brugervenlig har vi også udviklet nye funktioner som eksempelvis ”Viceværtsmodul”. Dette betyder, når en bruger ønsker at læse mere om en afdeling, finder brugeren - udover almindelige funktioner som information om afdelingen - også boligens vicevært, der præsenteres med navn og kontaktinformationer. Modulet kan til- og frakobles alt efter behov.

Ud over viceværtsmodulet har vi udviklet et dokumentvisningsmodul, hvor FællesBos redaktører kan lægge afdelingsspecifikke dokumenter ind i mapper, som kan kategoriseres, og som automatisk fremvises på hjemmesiden. Dokumentvisningsmodulet kan desuden anvendes som en gallerifunktion, hvor billeder fremvises i kategorier og dermed letter webredaktørens arbejde.

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Boligkontoret Fredericia

Mobilvenlig lejeportal til BoligFA har selvbetjening som omdrejningspunkt.

Bovia

Bovia's hjemmeside - Hurtig proces og responsivt design
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her