Bolig

FA09-gruppen

I samarbejde med Bleau, har FA09-gruppen fået et nyt hovedsite og otte hjemmesider til de boligselskaber, gruppen administrer.

customerName

"Har I behov for en hjemmesideløsning, som er baseret på Umbraco og/eller med Unik som administrationssystem, er Bleau jeres kommende samarbejdspartner"

Selvom vi laver mange webløsninger, der er baseret på Dynamicweb, er vi faktisk også certificeret Umbraco-forhandler. Det betyder, at vi også kan udvikle webløsninger, der er baseret på en lettilgængelig, licensfri og Open Source CMS-platform. 

Workshop kickstarter samarbejdet

Samarbejdet  blev indledt med en workshop og designfase, hvilket har ført til det design og de funktioner, som nu er at finde på fa09.dk. De otte boligselskaber, FA09 administrérer, skal alle løbende have implementeret hjemmesiden – og tilpasset den med deres egne farver og logoer.

I alt ni hjemmesider kommer til at tage form efter hovedsitet. I første omgang er designet implementeret for FSB Gladsaxe, mens Brøndbyernes Andelsboligforening, BAB, er de næste, der står for skud.

FA09 har et bagvedliggende UNIK administrationssystem til at håndtere alle deres oplysninger på al boligdata, bestyrelser og medarbejdere. 

Har I behov for en hjemmesideløsning, som er baseret på Umbraco og/eller med Unik som administrationssystem, er Bleau jeres kommende samarbejdspartner.

 

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Boligkontoret Fredericia

Mobilvenlig lejeportal til BoligFA har selvbetjening som omdrejningspunkt.

Bovia

Bovia's hjemmeside - Hurtig proces og responsivt design
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her