Offentlig

Fredensborg Kommune

Vi har samarbejdet med Fredensborg Kommune om 11 nye institutionssider, der er baseret på den samme Dynamicweb-løsning.

customerName

"Der er flere fordele i at samle institutionerne på én løsning – for det første kan de mange redaktører hjælpe hinanden på tværs af institutioner og for det andet kommer det visuelt til udtryk, at de alle hører under Fredensborg Kommune."

– Chefkonsulent i Fredensborg Kommune, Ulla Skytte

Daginstitutionerne, havnen, en fritidsbutik og et klimatilpasningsprojekt i Fredensborg Kommune har alle fået nye hjemmesider. Og selvom det er meget forskellige institutioner, er de alle samlet på den samme løsning.

På den måde har hver enkelt institution sin egen hjemmeside, mens kommunen på samme tid opnår øget synergi ved kun at skullle bruge ressourcer på udvikling, implementering og undervisning i én løsning.

De nye institutionssider erstatter de tidligere Synkron Via-løsninger, vi i sin tid udviklede i samarbejde med kommunen.

Og der er da også en helt særlig grund til, at Fredensborg Kommune nu også lægger institutionssiderne over i Dynamicweb CMS. Ifølge Ulla Skytte, chefkonsulent i Fredensborg Kommune, er skiftet fra Synkron Via til Dynamicweb et kæmpe løft og en utrolig stor fordel – det skaber mere effektivitet og kvalitet i arbejdet, at alle kommunens løsninger er samlet i det samme CMS-system.

De 11 institutionssider er, sammen med det nye fredensborg.dk med integreret høringsportal, en del af en større proces på vej mod indfrielsen af Fredensborg Kommunes vision om en digital arbejdsplads.

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Fredensborg Kommune

Høringsportal skaber overblik over aktuelle og tidligere høringsprocesser.

Fredensborg Kommune

Ny webløsning, der er baseret på Bleau Borger
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her