Offentlig

Halsnæs Kommune

Behovet for en webtilgængelig og brugervenlig hjemmeside fik Halsnæs Kommune til at vælge en Bleau Borger løsning. Nu er de gået live.

customerName

Bleau Borger opfylder vores krav om tilgængelighed og brugervenlighed. Hjemmesiden er samtidig hurtig og let at arbejde med for vores redaktører.

– Gitte Branick, webkonsulent i Halsnæs Kommune

Flere end 25 subsites samlet på en platform 

Før overgangen til den nye hjemmeside havde Halsnæs Kommune en lang række forskellige subsites, som skulle tilgås hver især. Det krævede både tid og ressourcer, ligesom der var mange forskellige redaktører involveret i den løbende vedligeholdelse af indholdet på de mange forskellige platforme. Nu er al information samlet på Halsnaes.dk og et enkelt selvstændigt subsite.
"Det er langt mere effektivt med central vedligeholdelse, som sikrer, at indholdet på hjemmesiden er af høj kvalitet", udtaler Gitte Branick, webkonsulent i Halsnæs Kommune.  

En bred vifte af moduler 

Halsnæs Kommune har allerede nu fået koblet en række forskellige moduler til deres nye hjemmeside. Modulerne giver blandt andet kommunens borgere lettere adgang til, hvad der rør sig i kommunen og i byrådet. Borgerne kan læse om byrådets medlemmer i et flot persongalleri, finde dagsordner og referater for byrådsmøder, samt nemt orientere sig om høringer og afgørelser. 

Flere moduler kommer løbende til. Det gælder bl.a. Borgerdrevne Forslag, som giver kommunens borgere mulighed for at oprette og like andre borgeres forslag til byrådet.

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Mathias Ehlers

Mathias Ehlers

60403001 mse@bleau.dk

Lignende læsning

Langeland Kommune

Kommunens Bleau Borger løsning er nu i luften

Lolland kommune

Lolland kommune er netop gået live med deres nye Bleau Borger.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her