Offentlig

Hedensted Kommune

Optimering af kampagnesite ved hjælp af de tre F'er: Forståelse, Fakta og Forankring

customerName

"Bleau har hjulpet os med at optimere kampagnesitet Hedenstederne.dk. Vi har bl.a. - i tre omgange – fået en optimeringsrapport med gode og relevante tips til, hvordan vi kan skære siden til, så den performer bedre."

– Brandingkonsulent i Hedensted Kommune, Mette Korsgaard Harbøll

"For alle der vil". Sådan lyder mottoet for Hedensted Kommunes brandingkampagne. Bleau har hjulpet kommunen med at optimere kampagnesitet www.hedenstederne.dk – et site med det primære formål, at skabe synlighed på alle de attraktive fordele, der er forbundet med at flytte til Hedenstederne.

Efter indledende dialog fandt vi hurtigt frem til, at Hedensted Kommune ønskede et optimeringsforløb, der bl.a. skulle hjælpe med at gøre hjemmesiden skarpere, så potentielle tilflyttere fik lyst til at udforske hjemmesiden i en endnu højere grad. Derudover var der også et klart mål om at nedbringe afvisningsprocenten.

Vi benyttede vores optimeringsmetode, som vi kalder for de tre F’er (Forståelse, Fakta og Forankring) til at optimere www.hedenstederne.dk. Gennem tæt dialog, analyser baseret på data fra bl.a. Google Analytics, rapporter samt konkrette anbefalinger, som Hedensted Kommune har taget i brug, har vi øget andelen af trafik gennem organiske søgninger – samtidigt med at afvisningsprocenten er faldet og den gennemsnitlige session pr. bruger er steget markant. 

Ifølge Brandingskonsulet i Hedensted Kommune, Mette Korsgaard Harbøll har optimeringsrapporterne altid ramt plet, og kommunen har oplevet en relevent og veloplagt rådgivning. Samtidig er Bleaus rådgivere kommet med nye forslag til indsatser på en proaktiv måde, og priserne har været nemme at gennemskue 

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Kalundborg Kommune

Support til Kalundborg Kommune

Lejre Kommune

Bleau Optimize til Lejre Kommune
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her