Bolig

INI

Boligselskabet INI er netop gået i luften med deres nye NEM Lejeportal, der sikrer forbedret selvbetjening for boligsøgende og beboere.

customerName

INIs nye løsning er optimeret til de mange mobile brugere, der vil benytte løsningen med begrænset dækning.

Ligesom da vi hjalp et andet af de store grønlandske boligselskaber, Iserit, med en NEM Lejeportal, har INI fået en løsning med fokus på øget tilgængelighed med brugerne i centrum.

Store afstande og begrænset internetforbindelse er nogle af de hensyn, vi er underlagt i Grønland, og derfor er INIs nye løsning optimeret til de mange mobile brugere, der vil benytte løsningen med begrænset dækning.

Derudover er der i løsningen fokus på at præsentere INI og deres boliger på en tidssvarende måde, ligesom løsningen kredser om øget selvbetjening for den enkelte beboer, hvilket var problemerne med INI's tidligere løsning - den var ikke mobilvenlig eller tilbød brugerne mulighed for selvbetjening.

Øget tilgængelighed

Boligsøgning er i høj grad noget, der foregår på farten, hvilket er med til at stille krav til boligselskabernes løsninger. Med en mobilvenlig boligsøgning skaber INI øget tilgægnelighed for både nuværende og potentielle beboere, hvilket støtter op om INIs digitaliseringsindsats for 2016-2017.

Som i vores andre NEM Lejeportal-løsninger giver forsiden mulighed for at brande boligselskabet. En mulighed INI blandt andet har brugt til at fremhæve sine værdier. Derudover indeholder INIs nye løsning også to sproglag – nemlig et grønlandsk og et dansk.

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Iserit

Iserit kan nu nå ud til de boligsøgende på alle tider af døgnet.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her