Bolig

Iserit

Med en mobilvenlig NEM Lejeportal, øger Iserit sin tilgængelighed for nuværende og potentielle beboere. Boligsøgningen er nu åben døgnet rundt.

customerName

"Bleau og Iserit indledte det første samarbejde tilbage i 2010/11, og valget af Bleau som samarbejdspartner blev truffet ud fra basis-løsningens parathed til håndtering af boligudlejningsfunktioner og informationer."

– Stine Petersen, Controller hos Iserit

Det nye iserit.gl udviklet efter principperne om responsive design, som i kombination med de mange muligheder for selvbetjening gør, at Iserit nu har åbent 24 timer i døgnet.

Iserit.gl er baseret på Danmarks – og nu også Grønlands – bedste boligsøgning, der sikrer brugerne overskuelighed, når de søger efter bolig via iserit.gl.

"Modtagelsen har været meget positiv – med vægt på enkelthed i design, brugervenlighed og forbedret funktionalitet i forbindelse med selvbetjening".

 

Ikke det første samarbejde – og heller ikke det sidste

Det har været et spændende samarbejde frem mod d. 25. november 2015, hvor det nye iserit.gl gik live – og det med en løsning, både vi hos Bleau og Iserit selv kan være tilfredse med. Næste skridt for Iserit er Bestyrelsesweb – vi glæder os over at fortsætte samarbejdet, og forventer at kunne lancere Iserits Bestyrelsesweb i første kvartal i 2016.

Læs mere om Bleau NEM Lejeportal og Bleau Bestyrelsesweb

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

INI

En lejeportal med øget tilgængelighed og selvbetjening.
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her