Offentlig

Kerteminde Kommune

Fokus på mobilvenlighed, selvbetjening og branding af Kerteminde Kommune igennem deres hjemmeside over for kommunens forskellige interessenter.

customerName

"Generelt har medarbejderne, og de brugere der har udtalt sig, tilkendegivet, at det er blevet nemmere at finde rundt på siden og at den fremtræder moderne. Det mobilvenlige design er hilst meget velkommen."

– Jens Meyer Iversen, Projektchef i Kerteminde Kommune

Kerteminde Kommune havde et ønske om et mere tidssvarende kerteminde.dk, og det blev indfriet lige før sommerferien 2016, hvor kommunen gik live med sin nye løsning. Vores samarbejde med kommunen er baseret på en række workshops, der har til formål at kortlægge kommunens ønsker og behov. Èt af ønskerne var en mobilvenlig løsning med større fokus på selvbetjening, hvilket vi imødekom med vores Bleau Borger-løsning.

Jens Meyer Iversen, projektchef i Kerteminde Kommune er godt tilfreds med samarbejdet: de få udfordringer, der har været, er hurtigt blevet løst. 

En simpel forside med fokus på selvbetjening

Det nye kerteminde.dk er opbygget omkring en simpel forside, der lægger op til selvbetjening og hurtig afklaring for brugerne. Det skyldes, at en kommunal forside spiller en central rolle i forhold til at lede brugerne videre til de informationer eller den selvbetjening, de efterspørger. Derudover er den nye hjemmeside integreret med borger.dk og Google Site Search, hvilket er med til at øge serviceniveauet.

Den manglende mobilvenlighed var et grundlæggende problem ved Kerteminde Kommunes tidligere løsning, og siden den nye løsning gik live, har hele 43 % af de besøgende tilgået løsningen via mobile enheder.  Læs mere om Bleau Borger her

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Samsø Kommune

En gennemprøvet Bleau Borger løsning har sikret Samsø Kommune en stærkere online tilstedeværelse

Læsø Kommune

Bleau Borger til Læsø Kommune

Esbjerg Kommune

Responsive website til borgerne
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her