Offentlig

Læsø Kommune

Ny hjemmeside med fokus på selvbetjening og branding over for borgere, erhvervsdrivende og turister.

customerName

"Vi valgte Bleau af flere grunde. For det første lavede Bleau en god analyse af funktionerne – eller rettere manglerne – på vores tidligere hjemmeside. De sikrede os et lille netværk med andre kommuner, der skulle i gang med samme proces.

– Projektansvarlig i Læsø Kommune, Leif Ladefoged.

Læsø Kommunes tidligere hjemmeside var fra før årtusindeskiftet og baseret på en tung, umoderne CMS-platform. Derfor ønskede Læsø Kommune at indgå et samarbejde med Bleau om en ny hjemmeside, opbygget efter responsive design og med fokus på øget selvbetjening for kommunens borgere.

Det nye laesoe.dk er baseret på en Dynamicweb CMS-platform, og tager afsæt i Bleau Borger, som er designet med udgangspunkt i kommunale behov. Laesoe.dk er udviklet efter responsive design, hvilket sikrer, at hjemmesiden uden problemer kan tilgås fra både desktop, tablet og mobil. 

 

Kommunens ønskede fokus på selvbetjening er opfyldt med Bleau Borger, der gør det lettere for den enkelte borger i Læsø Kommune at tilgå selvbetjeningen, ligesom kommunen undgår at vedligeholde standardtekster fra Borger.dk manuelt. I det hele taget er administrationen af laesoe.dk gjort mere overskuelig og brugervenlig ved indførelsen af en Dynamicweb CMS-platform. Det nye laesoe.dk har desuden både kalender-funktion og Meltwater News, der giver kommunens borgere mulighed for at følge med i, hvad der sker i kommunen.  

Læs mere om mulighederne ved Bleau Borger her

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Fanø Kommune

Bleau Borger til Fanø Kommune

Ærø Kommune

Bleau Borger til Ærø Kommune
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her