Offentlig

Langeland Kommune

Et øget krav om tilgængelighed og større fokus på digital selvbetjening var de afgørende grunde til, at Langeland Kommune besluttede at de skulle have en ny hjemmeside. Nu er de gået live med deres Bleau Borger løsning.

customerName

Vi er meget tilfredse med vores nye Bleau Borger: Det nye design, brugervenligheden og den samlede visuelle præsentation.

– Lasse Hanefeld, webmaster i Langeland kommune.

Tilgængelighed og digital selvbetjening. 

Ifølge Lasse Hanefeld, webmaster i Langeland Kommune, var der to hovedårsager til valget af Bleau Borger: Kravet om tilgængelighed og et øget behov for digital selvbetjening hos kommunens borgere og virksomheder. 

"Vi er meget tilfredse med resultatet og jeg er kun blevet mødt med positive reaktioner fra ansatte og borgere," siger Lasse. Her fremhæver han bl.a. det nye design, øget brugervenlighed, og selve navigationen, som brugerne bliver mødt af, når de klikker sig ind på hjemmesidens forside.

 

Overgang fra Sitecore til Dynamicweb

Med overgangen til Bleau Borger skiftede Langeland Kommune fra Sitecore til Dynamicweb. Dette skift er forløbet glat: De nye, såvel som de 'gamle', webredakøterer har taget godt imod Dynamicweb, som de finder det nemt at arbejde i.  Kommunens webredaktører har også set meget frem til borger.dk-integrationen, som de benytter flyttigt og som sparer dem for en masse arbejde, da indholdet automatisk vedligeholdes af Borger.dk.

Selve implementeringen af den nye Bleau Borger har været en fin proces: "I tilfælde af fejl, mangler eller undren er Bleau hurtige til at komme med en løsning, og det er vi glade for," uddyber Lasse.  

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Mathias Ehlers

Mathias Ehlers

60403001 mse@bleau.dk

Lignende læsning

Lolland kommune

Lolland kommune er netop gået live med deres nye Bleau Borger.

Kerteminde Kommune

43 % af de besøgende tilgår den nye løsning via mobile enheder.

Samsø Kommune

En gennemprøvet Bleau Borger løsning har sikret Samsø Kommune en stærkere online tilstedeværelse
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her