Bolig Erhverv

Ringkøbing-Skjern Boligforening

Med deres nye NEM Lejeportal har Ringkøbing-Skjern Boligforening en ny og tidssvarende hjemmeside baseret, ikke bare på deres egne, men også andre boligkunders erfaringer.

customerName

"Bleau har været lydhøre for de ønsker, vi har haft og forklaret hvad der er muligt og ikke muligt i forhold til disse. Processen med udviklingen har fungeret godt set fra vores side."

– Jeanette Sandberg, Ringkøbing-Skjern boligforening

I samarbejde med Bleau, har Ringkøbing-Skjern Boligforening i år søsat deres nye NEM Lejeportal. Foruden lejeportalen har RS Boligforening også fået moliri, hvilket giver boligforeningens personale, lejere og medlemmer hurtig adgang til selvbetjening og relevant information. Hjemmesiden er samtidig integreret med EG Bolig. På den måde effektiviseres boligforenings arbejdsgange ved at sammenholde data, der allerede findes i EG, med information på hjemmesiden, så det er opdateret og aktuelt

RS Boligforening er en af de første af vores boligkunder, der har fået NEM Lejeportal version 3. Den nye version er designet med fuldt fokus på at brande boligselskabets afdelinger fremfor det enkelte lejemål. Boligselskabet kan nu nemmere end nogensinde før, udtrykke hvad det er, der kendetegner lige netop dem og deres boliger - f.eks. et hyggeligt lokalsamfund, en smuk natur mm.

RS Boligforening valgte NEM Lejeportal, fordi de fandt princippet om fælles udvikling og faglig sparring tiltrækkende. Når man vil udvikle en lejeportal, der både er skræddersyet til den individuelle boligforening, og samtidig konstant følger med tiden, er udveksling af erfaringer og faglig sparring vigtige kerneelementer. Derfor optimeres og udvikles Bleau NEM Lejeportal i tæt samarbejde med vores kundenetværk. 

 

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Boligkontoret Fredericia

Mobilvenlig lejeportal til BoligFA har selvbetjening som omdrejningspunkt.

ØsterBO

Mobilvenlig hjemmeside giver Østerbos lejere hurtigere adgang til boligtilbud
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her