Offentlig

Samsø Kommune

Samsø Kommune sikrer sin online tilstedeværelse på tværs af enheder med en gennemprøvet Bleau Borger-løsning med rig mulighed for selvbetjening.

customerName

"I forhold til vores tidligere løsning, er den nye hjemmeside virkelig nem at håndtere, ligesom hjemmesidens udseende er professionelt og up-to-date. Og den generelle tilbagemelding fra brugerne er, at den er flot og nem at finde rundt på."

– Morten Herlev, kommunikationskonsulent i Samsø Kommune

På forhånd var Samsø Kommunes forventninger til samarbejdet - en hjemmeside, der signalerer åbenhed, professionalisme og imødekommenhed  og den nye løsning lever op til forventningerne.

Samsø Kommunes nye løsning gik live i slutningen af juni 2016, og brugerne af samsoe.dk har nu glæde af en hjemmeside, der er udviklet i fællesskab med flere kommuner, og på den måde lever op til forventningen om en kommunal hjemmeside, der er tilgængelig fra mobile enheder, brugervenlig og lægger op til selvbetjening.

 

Gennemprøvede processer

Samsø Kommune er den sjette kommune med en Bleau Borger-løsning. Det har betydet, at kommunen har haft en klar fordel af vores gennemprøvede processer, der blandt andet omfatter et undervisningsforløb. Morten Herlev, kommunikationskonsulent i Samsø Kommune, siger at han har oplevet et smidigt samarbejdet hele vejen igennem: "Bleau har været hurtig til at reagere på kommunens henvendelser og spørgsmål, og svartiden har været god."

Læs mere om Bleau Borger her

Få nyhedsbrevet

Vil du have ekspertråd, nye webtendenser og nyheder fra og om Bleau serveret direkte i din indbakke?
Vælg minimum et område

Jeg accepterer hermed at Bleau opbevarer og anvender min data som beskrevet i Privatlivspolitikken .

Kontaktperson

Robert G. Filtenborg

Robert G. Filtenborg

38 40 05 30 29 47 91 07 rgf@bleau.dk

Lignende læsning

Kerteminde Kommune

43 % af de besøgende tilgår den nye løsning via mobile enheder.

Læsø Kommune

Bleau Borger til Læsø Kommune
BLEAU A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

7020 8833

info@bleau.dk
SUPPORT

7020 8807

Følg os her