Webtilgængelighed

Loven om webtilgængelighed

Som mangeårig leverandør af digitale løsninger til det offentlige, har vi stor erfaring med loven om webtilgængelighed. Loven omfatter alle offentlige og offentligrretlige organer, herunder eksempelvis kommuner og boligorganisationer, og er til for at sikre, at deres websteder og mobilapplikationer kan bruges på lige vilkår af alle. 

Det kan lyde ret teknisk og kompliceret, men i al sin enkelthed handler det om, at især brugere med nedsat funktionsevne såsom synshandicap, også kan bruge jeres hjemmeside. Det stiller store krav til jeres hjemmesideleverandør at levere en webtilgængelig løsning, fordi fundamentet ofte skal tænkes om.  

Eksperter i webtilgængelighed

Hos Bleau er vi eksperter i at lave webtilgængelige løsninger til den offentlige og den almene boligsektor. Vi har også udviklet en række tjenester, der sikrer, at webtilgængeligheden løbende bliver vedligeholdt. Læs mere om vores webtilgængelighedsmoduler her. Vi tager ganske enkelt ansvaret for, at jeres løsning rent teknisk altid efterlever gældende lovgivning på området.

Samarbejde med Abledocs

En del af processen at blive webtilgængelig, ligger I at gøre dokumenter tilgængelige. I forbindelse med den opgave, samarbejder vi med Abledocs, som er verdensførende på området. Det giver os en unik indsigt i, hvordan man opretter og validerer webtilgængelige dokumenter, og det kommer alle vores kunder til gode. Samarbejdet gør os blandt andet i stand til at tilbyde vores kunder webtilgængelige PDF-services, som automatisk kan generere webtilgængelige PDF-dokumenter, og dermed bespare store mængder ressourcer og ikke mindst økonomi.

Du finder meget mere information om webtilgængelighed og lovens principper, samt guidelines og redskaber til arbejdet med webtilgængelighed, ved at klikke på knappen herunder.