Værktøjer til WCAG

Hos Bleau giver vi dig et overblik over hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig i arbejdet med webtilgængelighed. Vi har samlet fire gode værktøjer, som du kan læse mere om her på siden. 

 

WAVE Web Accessibility Evaluation Tool


En række evalueringsværktøjer, der hjælper dig med at gøre din hjemmeside mere webtilgængelig. Værktøjerne kan identificere hvilke områder på din hjemmeside, der ikke er webtilgængelige og dermed facilitere evalueringen heraf. 

Siteimprove Accessibility Checker


Et værktøj, der hjælper dig med at evaluere webtilgængeligheden for hvilken som helst side på din hjemmeside. Med dette værktøj får du et intuitivt og visuelt overblik over hvilke områder din hjemmeside, der ikke lever op til kravene om webtilgængelighed, samt hvordan disse problemer løses. Værktøjet er et simpelt plugin til Google Chrome. 

Contrast Checker


Et værktøj, der bruges til at teste kontrastforholdet mellem baggrundsfarve og forgrundsfarve på din hjemmeside. 

moliri Insights


moliri Insights favner en række moduler, som hver især hjælper med at optimere jeres webløsninger. Værktøjet har til formål at gøre det nemt for webmaster og webredaktør at optimere og vedligeholde indhold for optimal webtilgængelighed, GDPR-compliance, læsevenlighed, struktur, SEO og brugervenlighed. 

Vil du vide mere om webtilgængelighed, eller hvordan vi kan hjælpe jer i mål med en webtilgængelig løsning, så tag fat i vores konsulenter.

Offentlig

Mathias Styven Ehlers
Kundechef, Offentlige kunder

Bolig

Mikkel Kolbe Lorenzen
Forretningskonsulent